La Transèquia 2015 també a les escoles

A l’edició de la Transèquia 2014, des del Parc de la Sèquia vam apostar per involucrar les entitats dels diferents municipis per on transcorre la Sèquia. Volíem fer-los partícips en l’organització de l’esdeveniment, fent així un connector territorial lligat a l’esdeveniment i a la Sèquia.

De cara a la nova edició, Transèquia 2015, volem fer un pas endavant i apropar les escoles i les famílies dels municipis per on passa la Sèquia (Balsareny, Sallent, Santpedor i Sant Fruitós) a la tradicional caminada, però sobretot al canal de la Sèquia i als seus valors naturals i històrics.

DSCF0738

EL PROJECTE

Des del Parc de la Sèquia estem duent a terme un conjunt de caminades interpretatives amb les diferents escoles que s’han adherit a la proposta que oferim enguany. Aquestes caminades, pretenen ressaltar els valors naturals i històrics més rellevants de la Sèquia de cadascun dels termes municipals als quals pertany l’escola. La idea és oferir aquestes caminades bianualment, alternant-les amb activitats amb les escoles de Manresa.

EL BLOG

El blog pretén ser una plataforma on les escoles comparteixin el que han après sobre la Sèquia. En les següents entrades anirem coneixent quines són les escoles que formen part d’aquest projecte i els grups classe que hi treballaran.

Estem convençuts que entre tots i totes farem d’aquest blog una bona eina per aproximar la Sèquia a la població i difondre’n els seus valors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s