L’escola els Pins ens presentem (Cicle superior)

Cabrianes és un poble molt petit i molt tranquil, però al mateix temps és molt emocionant perquè s’hi fan moltes festes i activitats. Aquí gairebé tothom es coneix i per tant ens saludem pel carrer. Té molts arbres i plantes en general, és a dir, un entorn molt natural. És molt bonic passejar per Cabrianes.

L’escola Els Pins és una escola rural, petita, que té un pati molt gran (el més gran del Bages a proporció dels nens que té) i que és públic fora de les hores d’escola. Aquest pati té espai al davant, al darrere, patis pels petits, camp de vòlei i de futbol. A l’escola hi ha 49 nens i nenes, 6 mestres i 3 mestres més que venen només a fer anglès, educació física i música. L’escola és al centre del poble i està envoltada de natura.

La nostra classe no és ni petita ni gran però té molts llibres i moltes altres coses, com per exemple una pissarra digital. Només som 7 alumnes de cicle superior i ens relacionem molt bé. L’ambient de la classe és molt agradable.

En aquest poble s’hi està molt bé per la tranquil·litat, ens agrada estar-hi. L’escola ens agrada molt, ens hi sentim molt bé, a la classe, amb els companys i amb els mestres. N’estem orgullosos!

Alumnes i mestra de cicle superior

Laura, Bruna, Danil, Alicia, Joan, Èlia i Maria

Lluïsa

IMG_6077

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s